duminică, 30 iulie 2017

LED TV VORTEX - blocat in secventa de pornire

Televizoarele LED VORTEX si toate celelalte cu acelasi sasiu dar rebotezate (VINCHI, SMART TECH, MANTA, TAURAS, UNITED si altele) pot prezenta in urma unor socuri de tensiune (pe retea sau de la descarcari atmosferice nedistructive) un defect care se manifesta prin pornire intarziata (5-30 minute) sau blocare in secventa de pornire (executa comanda de pornire din buton sau telecomanda, afiseaza imaginea cu numele marcii si apoi restarteaza continuu). 
Remedierea ar trebui sa fie simpla, doar ca producatorul si importatorul nu asigura suport tehnic postgarantie. Din acest motiv, remedierea acestui defect este o aventura pentru utilizatori deoarece pentru resoftare sunt necesare programator de memorii, softul corespunzator, uneori si o alta memorie.

In cadrul firmei avem solutii: echipament necesar, componente electronice, o baza de date cu majoritatea modelelor existente pe piata si personal calificat, acreditat de importator cu ani in urma, ca urmare a unui contract de colaborare.

Daca aveti o astfel de problema, solicitati o programare pentru diagnosticare gratuita pe e-mail sau la numerele de telefon (CONTACT). 

Impreuna vom gasi cea mai buna solutie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Masajele indecente nu vor fi publicate!