marți, 31 decembrie 2019

Sortarea canalelor TV

ChanSort este o aplicatie pentru Windows care permite organizarea listei de programe receptionate de televizoare.
Functioneaza pe televizoare Samsung seria B, C, D, E și F, toate modelele LG lansate din 2009 până în 2013, dar și televizoarele Toshiba care folosesc o listă de canale ZIP sau CHMGT.DB și modelele Panasonic lansate din 2011 până în 2013 care folosesc listele SVL.DB sau SVL.BIN.
Descarcati aplicatia si dezarhivati intr-un dosar. Nu este necesara instalarea. Lansarea se face dand click pe fisierul ChanSort.exe (1). Dupa aparitia interfetei grafice (2) programul este pregatit. Daca apare un mesaj de eroare, cel mai probabil, PC-ul are nevoie de aplicatia .NET Framework. Dupa instalare totul este pregatit.

Modul de lucru. Se introduce in portul USB al televizorului un stick USB formatat FAT32. Dupa o scanare completa a tuturor canalelor disponibile in grila operatorului si memorare, se exporta lista din televizor (rubrica in meniu) pe stick.
Se deschide apoi aceasta lista cu aplicatia de pe PC. Se ordoneaza/redenumeste/sterge canalele, se salveaza pe stick si apoi lista de pe stick se importa in televizor via USB.

Descarca:




Click pe imagine pentru marire!

Analizand fisierele existente in arhiva, cred ca aplicatia poate fi folosita si pentru alte marci care pot exporta lista de canale (Philips, SilvaSchneider, Hisense, etc.).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Masajele indecente nu vor fi publicate!