marți, 15 octombrie 2024

Ecran spart?

Ecranele
, ca piese de schimb, se gasesc de obicei doar in durata normata de viata a televizorului. Daca televizorul a fost achizitionat cu mai mult de 3 ani in urma este putin probabil sa mai poata fi procurat un ecran nou, pentru ca de cele mai multe ori este scos din fabricatie. Eventualele stocuri ramase in depozite au preturi care depasesc valoarea televizorului din magazin. 
Din acest motiv reparatia unui televizor cu ecranul spart nu este rentabila.

Ce-i de facut in aceasta situatie? 
Televizorul cu ecran spart NU SE ARUNCA! Pentru a mai scoate din paguba, componentele electronice trebuie listate pe forumuri de specialitate. Noi va putem ajuta.
Daca exista eventuale reduceri la schimb cu un televizor defect, nu-l predati  magazinului. Ei il trateaza ca pe un deseu! Intotdeauna avem in stoc televizoare nereparabile, pe care la oferim gratuit amatorilor de mesterit sau pentru eventuale reduceri la marele magazine. 

De unde achizitionati un televizor nou?
Oferta este foarte bogata. Intr-un magazin fizic puteti verifica produsele pe care le doriti, dar eu va recomand apoi sa le cautati intr-un magazin online pentru ca de cele mai multe ori pretul aparatelor este mai mic. Alte avantaje, pe langa pretul redus, ar fi transportul direct acasa prin curier, vedeti parerea altor cumparatori la recenzii si, foarte important, posibilitatea de a returna produsul in cazul in care nu va place. Magazinele online au de obicei filtre care ajuta la o cautare mai rapida dupa marca, diagonala, performante, pret, asa ca va ajuta la gasirea celui mai potrivit aparat nevoilor dumneavoastra.

Noi va recomandam cu incredere ACEST MAGAZIN!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Masajele indecente nu vor fi publicate!